duminică, aprilie 6

U Cluj - U Craiova









Miercuri , 9 aprilie 2008 ,
Transmisie TV : Telesport
Stadion:Ion Moina , Cluj


Etapa 28 aduce fata in fata echipele studentesti ale ligii I: Universitatea Cluj si Universitatea
Craiova.Duelul va fi unul foarte interesant in ciuda diferentei mari din clasament dintre cele doua echipe.

Universitatea Cluj, echipa gazda se afla pe locul 18 in clasament cu 20 puncte.Renumele de "lanterna rosie" nu ii face cinste astfel ca sepcile rosii vor face tot posibilul sa castige acest meci. Echipa antrenata de Alpar Meszaros vine dupa o infrangere usturatoare la Timisoara 0-3. Desi scorul nu o arata , clujenii au pus mari probleme timisorenilor si cu siguranta nu vor fi un adversar facil nici Stiintei.
Toni Dobos declara dupa meciul de la Timisoara ca echipa sa mai are foarte putine sanse de a se salva de la retrogradare. Antrenorul sepcilor rosii Alpar Meszaros a tinut sa il contrazica si sa afirme ca echipa sa va lupta pana la capat si nu se va resemna decat atunci cand nu vor mai fi sanse matematice de salvare.
Echipa probabila: Merlier-Ungurusan , Cordos , Bilica , Dancia - Bundea , Boudarene , Coman - Goga , Silvasan , Bad

De partea cealalta Universitatea Craiova vine dupa o serie senzationala de 7 meciuri fara infrangere , si desi ultima etapa a reprezentat un semi-esec , 1-1 cu Gloria Bistrita acasa , moralul oltenilor este unul foarte ridicat . Aflati pe locul 9 in clasament cu 35 puncte si lipsiti de grijile retrogradarii studentii craioveni vin la Cluj cu gandul la victorie si la o clasare cat mai buna in clasament. Parerea unanima a componentilor clubului a fost ca Universitatea Craiova trebuie sa recupereze punctele pierdute pe teren propriu cu Gloria Bistrita.
Echipa probabila : Bornescu - Dananae , Stoica , Mitchell , Rose -Prepelita , Dilevski , Ionescu - Costea , Wobay - Dina

Niciun comentariu: