duminică, aprilie 6

Craiova-Gloria 1-1

DINAmită de-o repriză

Dina (în albastru) a înscris ieri un nou gol important, după cel de etapa trecută, de la Mioveni

Dina (în albastru) a înscris ieri un nou gol important, după cel de etapa trecută, de la Mioveni

Pentru a treia oară consecutiv, oltenii şi-au revenit după pauză, când au egalat prin Dina. Cu egalul de ieri, craiova e singura echipă din Liga I neînvinsă de șapte etape.

În tribune, linişte de sanatoriu. Pe margine, antrenorii se agită, strigă, gesticulează. Parcă ar fi un amical românesc din turneele cipriote.

Senzaţia dispare după doar cinci minute, odată cu trasorul trimis de Nalaţi din lovitură liberă de la 40 de metri, scos în corner de Bornescu printr-un reflex excelent. Craiova răspunde în minutul 12, când mingea centrată de Bărboianu a fost reluată de Costea în transversală. Apoi, jocul devine stereotip. Oltenii preferă să pună mingea jos, însă Costea şi Wobay sunt prinşi prea des în ofsaid. Bistriţa se apără disciplinat, iar după minutul 20 adoarme jocul printr-o posesie prelungită, care îi anesteziază pe craioveni. Aşa se face că, în minutul 40, flancul drept al Ştiinţei este făcut KO de combinaţia Coroian – Dobre, ultimul învigându-l pe Bornescu cu un şut la colţul lung. Oltenii intră liniştiţi la vestiar. Sunt în grafic, mai ales în ultimele șase etape au întors rezultatul după pauză.

Repriza a doua e a Universităţii. Wobay nimereşte şi el bara (min. 49), iar şutul lui Dina este blocat de Matei (min. 71). Golul egalizator cade în minutul 78, când Luţu execută un corner, şi Dina, din 6 metri, trimite în plasă. Presiunea gazdelor creşte pe final, însă Wobay nimereşte din nou bara (‘88). Punctele se împart între Craiova şi Bistriţa.

"Nu contează că am dat eu două goluri la rând, nu vedeţi că echipa nu a reuşit să câştige? Chiar nu pot să mă bucur că am înscris" - Mihai Dina atacant Universitatea Craiova

Niciun comentariu: