duminică, decembrie 14

Barcelona CF - Real Madrid 2-0












Aseara a avut loc El Clasico.Toata Spania traieste doar pentru acest meci.Febra a cuprins intreaga lume. Si pe mine ca un impatimit al fotbalului. Astfel am fost nevoit sa stau treaz pana la 1 noaptea pentru a vedea intreaga partida . Nu regret insa niciun moment. Un meci superb cu faze multe de poarta in care Barcelona a fost mai buna. O arata scorul , statisticile si realitatea din teren.
Prima rerpriza a fost una antrenanta , in care Barcelona a dominat a ratat cateva ocazii , insa Realul putea sa dea lovitura cand Drenthe a scapat singur cu Valdes insa a tras in el.In pofida ocaziilor de gol , scorul la pauza a fost 0-0.
Mitanul secund a inceput fulminant , cu acelasi ritm , cu aceiasi echipa la conducerea jocului. Arbitrul Cantalejo inventeaza un penalty , insa Cassillas este magistral in poarta si apara lovitura executata de Eto`o. Acelasi african isi rascumpara insa greseala si inscrie din apropiere in minutul 83 nu inainte de ocazia uriasa a Realului prin Palanca. Messi pecetluieste soarta partidei in mintul 91 , dupa un contraatac scoala si o executie superba.
Se pare ca nici Juande Ramos nu reuseste sa redreseze Realul , iar Barca este la 12 puncte in fata marii rivale dupa doar 15 etape. Guardiola are un sezon excelent , echipa sa jucand un fotbal de calitate , care da roade si in campionat si in CL. Sa vedem daca vor mentine acelasi ritm.

Niciun comentariu: