vineri, martie 28

Stiri



Nicolo Napoli:
“Baietii trebuie sa munceasca mult, mai au o luna sa-l conviga pe Piturca!”

Antrenorul Universitatii a marturusit ca “inca de cand am venit prima oara la Universitatea Craiova, am declarat ca aceasta echipa nu va retrograda. Suntem mai linistiti acum, dar trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, deoarece mai avem mult de tras.”

Napoli spune ca la Mioveni “sunt foarte importante punctele puse in joc, de aceea va fi o partida dificila. Sorin Cartu este un antrenor bun, care va aseza echipa cat mai bine in teren.”

Altfel, tehnicianul italian este multumit “ca am avut jucatori la nationalele Romaniei. Sper ca, in viitor, sa fie cati mai multi cei convocati. Imi doresc sa ajunga sa joace la EURO in tricoul nationalei Romaniei, mai au aproape o luna de zile la dispozitie pentru pentru al convinge pe Victor Piturca.”



Tanasa a incheiat sezonul 2007-2008
Accidentat in partida cu Vasluiul, tacantul venit in vara trecua de la FC Arges nu va mai putea evolua vreun minut in actuala editie de campionat, fiind diagnosticat cu ruptura musculara.

“In urma RMN-ului efectuat miercuri la o clinica din Craiova, Tanasa a fost diagnosticat cu ruptura de muschi la nivelul coapsei posterioare a piciorului stang.
Astfel, incepand de saptamna viitoare, Ciprian va intra intr-un program de recuperare care va dura aproximativ patru sau cinci saptamani, in functie de cum va raspunde acesta la tratament”
, a declarat doctorul echipei, Claudiu Stamatescu.



Emil Sandoi:
„In viitor, Andrei Ionescu nu va fi singurul convocat!”

Antrenorul nationalei de tineret a explicat ca „Andrei Ionescu, atat cat a jucat, a facut-o foarte bine, insa eu astept si mai mult de la el. Acum este de inteles ca nu este inca la parametrii maximi, dupa problemele pe care le-a avut. Se vede ca joaca titular, mai trebuie sa prinda incredere si atunci va da un randament mult mai bun.”

Sandoi spune ca “in afara lui Ionescu, ii mai am in vedere pe Barboianu, Vali Gaman sau Gangioveanu, dar sa prinda mai multe meciuri. Oricum, la actiunea urmatoare, care va fi imediat ce se va termina campionatul, vor fi chemati mai multi jucatori printre care si cei enumerati. Va fi o actiune de selectie a tinerilor pentru a vedea pe ce ne mai putem baza in afara celor din acest moment.”



La Timisoara jucam vineri, 18 aprilie
Conducerea Univeristatii a solicitat LPF mutarea partidei din etapa a XXX-a, de la Timisoara, pentru vineri 18 aprilie, din pricina programului incarcat din respectiva perioada.
In saptamana urmatoare partidei cu Poli, Craiova se deplaseaza in Stefan cel Mare, pentru intermediara cu Dinamo, urmand sa joace apoi acasa, inainte de Paste, contra Stelei.
Oficialii ligii au anuntat astazi ca au aprobat cererea Stiintei, mutand data de disputare a partidei, programata initialduminica, 20 aprilie.


Site oficial: www.fcuniversitatea.ro

Niciun comentariu: